Trafikkuhell i Harstad: Kvinne fratatt førerkortet

Skrevet av Morten I. Jensen
08.08.2020 12:46 - OPPDATERT 09.08.2020 16:00

Politiet har rundt klokka 12.30 lørdag mottatt melding om et trafikkuhell på Seljestad ved Circle K i Harstad. To personbiler involvert. Påkjørsel bakfra. Ambulanse og politi rykker ut til stedet.

Klokka 12.45: To personer klager over litt smerter og blir undersøkt av ambulansepersonell på stedet. En bil har stoppet for rødt lys og stått i ro og ventet på grønt. En annen bil har da kommet bakfra og kjørt inn i den første.

Klokka 13.03: Det er besluttet å ta midlertidig beslag i førerkortet til en kvinne i 70-årene. Hun var fører av bilen som kjørte inn i bilen som stod og ventet på grønt lys.

Politiet litt før klokka 10 lørdag: – Har vært på en adresse i Bergslia i Harstad og avsluttet en fest nå på morgenen. Festgeneralen har fått et pålegg om å holde det stilt og er gjort kjent med at han blir anmeldt om han ikke etterkommer dette.

Prøv iHarstad i 4 uker for 4 kroner!

Les mer om:

politi
Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.