MYE TRAFIKK: Politiet melder om kaos-lignende tilstander ved HRS avfallsanlegg i Harstad. Dette bildet er tatt tidligere i mai. Foto: Morten I. Jensen

Trafikkaos ved HRS – politiet på stedet

Skrevet av Morten I. Jensen
25.05.2020 11:15 - OPPDATERT 25.05.2020 11:25

Mandag klokka 11.15 melder politiet om politipatrulje som er sendt til Stangnes, hvor det meldes om trafikkaos i forbindelse med kø til søppelanlegget.

Også i Tromsø har folk benyttet fridager og godvær til våronn. Det meldes om kø og tilløp til kaos på Ringvegen ved Remiks.

Forbered deg på kø

– Selv om FHI nå har lettet på restriksjonene, blir vi fortsatt å overholde de nasjonale og våre egne smittevernrestriksjoner. Vi ber derfor alle som skal besøke oss om å forberede sitt besøk før de ankommer kundeparken, og samtidig viser hensyn til andre kunder ved å levere fra seg effektivt, melder HRS.

– Mandager, samt ved åpningstider og ettermiddager, er det erfaringsmessig mye kø. Har du mulighet, så legg gjerne besøket ditt utenom disse tidene. For våre kunder som kommer etter klokken 15.30 vil det av erfaring være kø. Vi gjør vårt beste til å få unna køen, og håper på tålmodighet og forståelse fra våre kunder, skriver HRS på sin nettside.

Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.