Foto: Nordlys

Døde etter akutt sykdom på tur

Skrevet av Daniel Bjordal
26.07.2020 08:06 - OPPDATERT 27.07.2020 15:57

Det ble igangsatt to redningsaksjoner i natt, på Senja og Nordreisa

Harstad: Politiet har vært på flere private adresser og avsluttet støyende fester i løpet av natten. Det fortalte politiet klokken 0140.

Senja: En redningsaksjon ble iverksatt etter melding til politiet om en fallulykke på fjellet Hesten natt til søndag. Politiet fortalte først om hendelsen klokken 0144. En person skulle være skadet med ukjent tilstand. Luftambulanse og mannskaper fra Røde kors og Norsk folkehjelp dro til stedet. Da ambulansehelikopter kom fram, viste det seg at det ikke dreide seg om en fallulykke, men akutt sykdom. En person ble erklært død på stedet fortalte politiet klokken 0336.

Nordreisa: Nødetatene rykket ut etter melding om at en padler har falt i Reisaelva ved Nedrefoss. Luftambulanse og SeaKing dro til stedet. Padleren ble til slutt plukket opp av Sea King redningshelikopter. padleren var ved bevissthet og fikk behandling av helsevesenet, meldte politiet klokken 0243.

Tromsø: Politiet rykket ut med flere bevæpnede patruljer etter melding om at en person truet en annen med kniv på en adresse på Tromsøya. Politiet fikk kontroll på partene etter de ankom stedet, forteller politiet klokken 0148.

Tromsø: I halv seks-tiden natt til søndag fikk politiet en melding om et innbrudd i en bedrift i Tromsdalen. Det var uvisst om gjerningspersonen stjal noe, men politiet dro til stedet for å sikre spor. Under en halvtime senere fikk politiet kontroll på en mistenkt mann i 30-årene. Han ble også anmeldt for besittelse av en mindre mengde narkotika, samt et knokejern, skriver Nordlys.

Prøv iHarstad i 4 uker for 4 kroner

Les mer om:

politi politiet
Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.