TØFF KAMP: Trener Margunn Haugenes og Medkila borte mot Kolbotn på Strømmen stadion søndag klokka 13.00. Foto: TA.no

Se opprykkskampen på iHarstad.no: – En av de tøffeste utfordringene i min karriere

Skrevet av Lars Richard Olsen
21.11.2020 15:34 - OPPDATERT 22.11.2020 00:46

Medkila spiller opprykkskamp søndag klokken 13. Se den direkte på iHarstad.no.

Medkila-trener Margunn Haugenes har opplevd mye i sin karriere, men de to forestående opprykkskampene mot Kolbotn IL er blant de tøffeste oppgavene, sier hun dagen før det første oppgjøret.

– Hvis vi kvalifiserer oss til toppserien gjør vi noe ingen har gjort før på damesiden. Kvalikkamper der toppserielaget møter en utfordrer fra divisjonen under er aldri tidligere vunnet av førstedivisjonslaget.

Den erfarne treneren sier at kvinnene absolutt har sjanser til å vinne.

– For å klare dette må vi spille helt opp mot vårt beste. Motstanderen har spilt på et høyere nivå hele år og har møtt lag som Rosenborg, Sandviken og Lillestrøm. Den største utfordringen blir å tette gapet mot Kolbotn som er vant til å møte motstand på et høyere nivå enn det vi har gjort.

Lagoppstillingen får spillerne presentert etter middagen senere i kveld, sier treneren da iHarstad snakker med henne i 1430-tiden lørdag.

– Nå har vi reist i hele dag, men stemningen er god i laget. Det er gledelig at vi bare måtte vente to timer på flyplassen i Tromsø før vi reiste videre sørover.

Haugenes venter ikke store endringer på laget, men varsler at det kommer noen endringer. Kampen spilles på Strømmen stadion søndag klokka 13.oo.

Kampen klokken 13 søndag streames direkte på iHarstad.no. Nye abonnenter får de første fire ukene for fire kroner.

Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.