Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen, ANB

Gladnyhet etter søk i flere timer etter 7-åring: Gutten har kommet til rette!

Skrevet av Elin Astrid Gjøvik Glad
19.05.2020 20:57 - OPPDATERT 24.05.2020 21:56

7-åringen kom ikke hjem etter skolen i dag, og politiet satte i gang en leteaksjon. Nå er han funnet.

Etter å ha vært savnet i flere timer kunne politiet klokken 21.43 tirsdag kveld endelig melde om at 7-åringen var kommet til rette igjen. Gutten ble funnet innelåst i en buss. Les hele historien her: Dette tror politiet skjedde da gutten ble funnet innelåst i en buss

Gutten var ikledd blå lue, gul dinosaurgenser og sort bukse da han forsvant. Han ble sist sett ved et busstopp Seljestad kl. 17.30.Gutten går på Harstad skole. Han kom ikke hjem etter skolen idag. 

Kjersti Frostad, rektor ved Harstad skole sendte i kveld ut en melding til alle foreldre på skolen, der hun ba alle som kan ha sett gutten om å ta kontakt med politiet. 

Politiet sjekket ut aktuelle steder og tips. De fulgte blant annet opp et tips om at en gruppe barn ble observert lekende øverst i Skolegata. Et annet tips var at en gutt som passer beskrivelsen ble observert ved fergeleiet på Stornes.

Vi har gjort en del i forhold til å søke i nærområdene og rundt skole og lekeplasser, og vært i kontakt med kontaktlærer og foreldre og noen klassekamerater. Vi har leitet en del på de naturlige plassene han kan tenkes å ferdes, sier Roy-Tore Meyer, operasjonsleder i politiet.

Nå er altså gutten funnet og søket avsluttet.

Les mer om:

politi
Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.