Widerøe oppretter fem nye sommerruter til Evenes. Foto: Widerøe

Oppretter nye ruter fra Evenes til fem byer

Skrevet av Lars Richard Olsen
19.11.2020 14:32 - OPPDATERT 19.11.2020 15:13

Widerøe bønnfaller folk å booke neste års sommerferie allerede nå.

I perioden 26. juni til 15. august blir det mulig å reise direkte til og fra Stavanger, Bergen, Kristiansand, Ålesund og Sandefjord/Torp. Det er selskapet Widerøe som i en pressemelding forteller at Lofoten og regionen står igjen på topp blant nordmenns ønskemål for sommeren 2021.

– Majoriteten av de som allerede har bestemt ferieplanene i 2021, ønsker seg nok en gang norgesferie, forteller selskapet Nordlendingene vil sørover, de som bor sør vil til nord – og alle vil til Lofoten.

At Widerøe er tidlig ute og lanserer sommerruter for neste sesong, er ingen tilfeldighet.

– Norsk reiseliv generelt, og flybransjen spesielt, er i dyp krise. Det er utrolig viktig for å bevare norske arbeidsplasser at nordmenn kjenner sin besøkelsestid og bruker norsk reiseliv. Selv om du ikke kan reise i dag, kan du planlegge for ferie i morgen. Vår oppfordring er derfor å begynne å planlegge for vinterferie, påskeferie og sommerferie allerede nå. Bestill en flybillett, og gjerne hotell også - det norske reiselivet trenger dette sårt akkurat nå, sier kommunikasjonsdirektør i Widerøe Silje Brandvoll.

 

Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.