KAPTEIN: Jade Nathaniel Caderao er Medkila IL G16 sin kaptein. Han er godt fornøyd med lagets innsats. Foto: Marte Fredly-Steen

Kaptein Jade er storfornøyd med Medkilas innsats: – Det føltes deilig, men det er ikke helt over enda

Skrevet av Marte Fredly-Steen
18.10.2020 16:41 - OPPDATERT 18.10.2020 17:48

Det ble seier for Medkila IL G16 mot Kabelvåg/ FK Lofoten.

Søndag var det duket for den første kampen i kretsfinalen på Medkila stadion. Siden G16-laget vant serien i Sør-Troms og Ofoten var det Kabelvåg/ FK Lofoten som var

søndagens motstandere. 

Rett etter at foreldrene fra Kabelvåg hadde konstatert at det burde stått ballgutter på den ene langsiden slik at spillerne slapp å hoppe over gjerdet, scoret Medkilas nummer 7, Kristoffer Gudmundsen, kampens første mål. 

Til pause sto det 2-1 til Medkila. Etter noen gule og røde kort endte kretsfinalens første kamp 3-1 til hjemmelaget. 

SEIER: Da seieren var et faktum brølte Medkila-spillerne av glede. Foto: Marte Fredly-Steen

Leder laget på en god måte

Kaptein Jade Nathaniel Caderao er godt fornøyd med lagets innsats.

– Jeg synes vi hadde kontroll på kampen i førsteomgang, men når andreomgang kommer så blir det litt rotete. Men vi hadde egentlig ganske god kontroll, sier Caderao. 

Selv kom han til Norge som 10-åring og har spilt fotball nesten siden dag én. Lederstilen til Jade ble lagt merke til. 

– Jeg ble egentlig kaptein nesten med en gang jeg kom til Medkila. Man blir kaptein når man leder laget på en positiv måte. 

[annonse]
Selv om G16-laget vant denne kampen betyr ikke det at alt er vunnet. Kretsfinalen spilles med både hjemme- og bortekamp. Men Caderao har troen på at gutta skal dra i land neste kamp også. 

– Det føltes deilig, men det er ikke helt over enda. Vi skal til Lofoten neste lørdag, så vi får se. Men det var uansett deilig å vinne den kampen her. Jeg tror vi kan vinne neste også, for jeg synes vi er veldig gode og de som spiller på Medkila har spilt her siden de var små. 

 

 

Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.