DØDE: Vidar Egil Hansen døde etter en frontkollisjon i Oslo. Foto: Annika Byrde (NTB scanpix)

Harstadmann omkom etter motorsykkel-ulykke i Oslo sentrum

Skrevet av Marte Fredly-Steen
29.07.2020 17:20 - OPPDATERT 30.07.2020 09:55

En mann i 50-årene døde etter en frontkollisjon mellom en motorsykkel og en personbil i Bygdøy allé.

(Nettavisen) – En av de to på motorsykkelen, en mann i 50-årene, ble erklært død på sykehus i dag ved 13-tiden. De pårørende er varslet. Saken etterforskes av spesialetterforskning, sier vaktleder Mona Nordby til Aftenposten.

Rett etter klokka 17 torsdag frontkolliderte en motorsykkel og en personbil i krysset mellom Bygdøy Allé og Niels Juels gate i Oslo sentrum.

Motorsykkelen skal ha holdt høy hastighet. De to personene på motorsykkelen ble begge kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader, mens de to i bilen ble kjørt til legevakt for sjekk.

Harstad Tidende skriver onsdag ettermiddag at den omkomne var 55 år gamle Vidar Egil Hansen fra Harstad. Vidar skal ha vært en kjent person i motosportmiljøet og friidrettsmiljøet med flere engasjementer hos Olympiatoppen, ifølge HT

I innlegg på Hansens Facebook-side skal han ha blitt beskrevet som et menneske fullt av livslyst, og mange var i sjokk etter den triste beskjeden.

 

Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.