NYTT ENGASJEMENT: Frank Aspelund er engasjert som ny spiller- og trenerutvikler i klubben. Foto: Jørgen Erdahl

FK Brage Trondenes engasjerer Norway cup-vinner: – Et tilbud det var veldig lett å takke ja til

Skrevet av Marte Fredly-Steen
30.07.2020 18:35 - OPPDATERT 01.08.2020 16:44

Frank Aspelund er ansatt som ny spiller-og trenerutvikler.

«Det er vi sikre på vil bli et kjempeløft for både de tillitsvalgte og klubbens barn og unge!», skriver klubben på sin nettside. 

Frank Aspelund har allerede lang fartstid som trener og tillitsvalgt på ulike lag i FK Brage Trondenes. Han ha bred erfaring fra barne- og ungdomsfotballen, herunder arrangementet «Harstad Fotballcamp».

– Det tror jeg kommer til å bli fantastisk, og det er en klubb jeg kjenner godt. Det er gode kvaliteter i klubben og det å få være med å utvikle den videre var et tilbud som det var veldig lett å takke ja til, forteller Aspelund

Prøv iHarstad i 4 uker for 4 kroner!

Styret og Sportslig utvalg har nå valgt å engasjere Aspelund som Spiller- og trenerutvikler for klubben, med oppstart fra 1. august, står det i en nyhetssak på fotballklubbens nettside. 

– Styret er utrolig glade for å ha kommet til enighet med Aspelund, som vil bidra aktivt på treningsfeltet for samtlige lag i klubben. En rolle som Aspelund nå går inn i har vært etterspurt i lang tid.  Han vil være sportslig utvalgs forlengede arm og bruke sin store kompetanse til å sikre en rød tråd i det sportslige tilbudet i FK Brage Trondenes, står det skrevet i nyhetssaken. 

Aspelund var treneren som bidro til at guttelaget til Brage Trondenes for 2004-kullet vant Norway cup i 2019. Om det blir gjentakelse av seieren er vanskelig å svare på. 

– Det som er viktig for min del er at vi fortsatt skal være en klubb som tenker utvikling foran resultat. Jeg har troen på at hvis vi jobber på den måten får vi frem de gode lagene. Og jeg tviler ikke på at lagene innehar de samme kvalitetene som 04-guttene hadde. Det er veldig mye bra nedover i alderskullene, avslutter han. 

 

Les mer om:

fotball sport
Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.