AVLYST: A Million Pineapples, Hkeem og Hedda Mae skulle hatt konsert på Støperiet fredag. Det skjer ikke som planlagt.

Festspillene avlyser: – Ikke riktig å samle 50 ungdommer

Skrevet av Marte Fredly-Steen
30.10.2020 10:11 - OPPDATERT 30.10.2020 22:23

Konserten for ungdom mellom 13 og 17 år blir avlyst.

På grunn av den pågående situasjonen med økt smitte i Harstad har Festspillene i Nord-Norge besluttet å avlyse kveldens konsert med Hkeem, Hedda Mae og A Million Pineapples som skulle vært på Støperiet.

– Vi mener ikke det blir riktig å samle 50 ungdommer til konsert i kveld, når situasjonen rundt smittesporing i Harstad er så uavklart som den er. Vi vil se på om det er mulig å finne en ny dato til konserten, men alle som har kjøpt billetter får selvfølgelig pengene tilbake, sier festspilldirektør Ragnheiður Skúladóttir.

Kveldens konsert skulle være for ungdom mellom 13 og 17 år. Dette er et tilbud Festspillene har jobbet med de siste to månedene.

– Vi har hatt med oss ungdommene i hele reisen fra ide til ferdig konsept – og i går var alt klart til konsert. Det er spesielt trist å måtte avlyse når vi vet at både artister, publikum og arrangementsgruppa gledet seg veldig til konserten i kveld, men det er selvfølgelig avgjørende for oss at vi kan skape en god og trygg ramme rundt arrangementet, avslutter Skúladóttir.

Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.