Operasjonsleder Roy Tore Meyer ved Troms politidistrikt.

Fikk meldingen fra ambulanse: Ungdom med kuttskader på fergekaia

Skrevet av Morten I. Jensen
27.10.2020 22:31 - OPPDATERT 03.11.2020 17:27

Ambulanse rykket ut klokka 20.30. Ved fergekaia på Stangnes tok de hånd om en gutt med kuttskader.

– En person er fraktet til Harstad sykehus med formentlig kuttskade som følge av knivstikking. Skjedde på Stangnes, meldte politiet på Twitter tirsdag klokka 22.29.

To personer ble etter kort tid pågrepet av politiet mistenkt for ugjerningen. De to blir tatt inn for samtaler og avhør på politistasjonen. Alle de involverte er gutter i 17-18-årsalderen, melder politiet klokka 22.29 tirsdag.

Operasjonsleder ved Troms politidistrikt Roy Tore Meyer sa til iHarstad klokka 23.50 at hendelsen skjedde ved fergekaia på Stangnesbasen.

– Vi fikk meldingen klokka 20.30 fra helsevesenet. Ambulanse hadde da tatt hånd om en person med kuttskader etter knivbruk. Ut fra disse opplysningene rykket vi ut, og vi har etter hvert pågrepet to personer som er mistenkte i saken, sier Meyer.

Etter det iHarstad kjenner til onsdag, er det ikke avklart om det ble brukt kniv eller en annet stikklignende gjenstand.

– Etterforskningen vil vise hva som er motivet, hva som har skjedd forut for hendelsen. Vi er i en tidlig fase, og kan ikke si noe om bakenforliggende årsaksforhold.

Meyer legger til at politiet ikke kan utelukke at det dreier seg om et oppgjør mellom ungdommer. iHarstad har tidligere skrevet at ungdommer avtaler møter for å slåss, men politiet kan ikke bekrefte at dette er tilfellet tirsdag.

Gutten er inne til observasjon med lettere skader, skriver UNN Harstad på Twitter.

– Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet ennå, sier operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt til Dagbladet tirsdag kveld.

[annonse]

Les mer om:

ungdom politi Stangnes
Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.