Elektronikkbutikk åpner i Kanebogen

Skrevet av Morten I. Jensen
11.09.2020 11:23

Elon er Nordens største kjede innen forbrukerelektronikk målt i antall butikker, med ca. 600 utsalgssteder.

Nå søker Elon Harstad etter butikksjef og selgere.

– Vi åpner butikk i AMFI Kanebogen og ønsker å ha deg med på laget! Vi ser etter deg som er imøtekommende, målbevisst, engasjert og en god lagspiller. Du er også løsningsorientert og opptatt av resultater. Din viktigste arbeidsoppgave vil være å hjelpe våre kunder med å finne produkter som svarer til deres behov. Er du i tillegg interessert i teknologi og elektronikk, er det et stort pluss, skriver kjeden i en stillingsannonse på Finn.no.

– I butikken finner du alt det beste av elektronikk, hvitevarer, lyd- og bildeprodukter, småelektrisk, telefoni, belysning, data og annet tilbehør. Vi tilbyr også datatjenester for både bedrifter og private.

Elon er Nordens største kjede innen forbrukerelektronikk målt i antall butikker, med ca. 600 utsalgssteder i Norden. Hos Elon finner du et rikt utvalg av bl.a brune- og hvitevarer, samt data og tele.

Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.