NYTT HOS iHARSTAD: Amedias lokalaviser er til stede i og dekker 239 norske kommuner, inkludert Harstad, der 4,3 millioner eller 81 prosent av befolkningen bor. Innholdet som produseres av mer enn 900 lokalavisjournalister over hele landet, innebærer at +Alt-abonnementet er fra hele Norge til hele Norge.

– Dette er gull: +Alt har passert 100.000, snart kommer det til iHarstad.no

Skrevet av iHarstad
18.11.2020 10:28 - OPPDATERT 18.11.2020 10:40

Amedia har med sitt +Alt-abonnement samlet Norge til ett avisrike. På seks måneder har over 100.000 avislesere tegnet abonnementet som gir dem tilgang til et avisunivers bestående av mer enn 70 lokalaviser og én riksavis.

– Det nye tilbudet vårt er et unikt konsept. Responsen er overveldende. På få måneder har +Alt etablert seg med flere abonnenter enn Norges tredje største avis. Og vi er fortsatt bare i oppstartsfasen, sier Ole Werring, produktsjef og redaktør for +Alt i Amedia. 

+Alt er navnet på den mest omfattende abonnementsformen som Amedias lokalaviser tilbyr sine kunder. Abonnenter hos iHarstad kan snart bestille +Alt-tilgang, som gjør at de kan lese alt innholdet i de aller fleste lokalavisene til Amedia digitalt. 

Nordlys og Fremover på kjøpet

iHarstad lanserer også egen app og samt Direktesport.

– Direktesport er live stream av sport landet rundt – hver dag. Her sendes over 5.000 kamper i året. Fotball, håndball, langrenn, e-sport og en rekke andre idretter. Førstkommende søndag viser iHarstad Medkilas kvalifiseringskamp til Toppserien live. Den spilles i Kolbotn, men kan ses direkte hos iHarstad. Det samme gjelder returkampen på Harstad stadion 25. november, sier redaktør hos iHarstad, Morten I. Jensen.

Når det gjelder +Alt, fungerer det slik: Vil du abonnere på iHarstad, får du tilbud om +Alt. Da er over 70 Amedia-aviser inkludert.

– Vi nevner Nordlys, Fremover, Avisa Nordland, Lofotposten, iFinnmark, Nidaros, Bergensavisen, Nettavisen og mange flere. Dette abonnementet er gull, helt unikt i Norge, sier Jensen.

– Amedias aviser har som gruppe hatt den sterkeste abonnementsveksten i det norske avismarkedet. +Alt-abonnementet forsterker den strategiske satsingen på gode og attraktive abonnementstjenester som understøtter produksjonen av kvalitetsjournalistikk, opplyser konserndirektør Pål Nedregotten. 

– Ingen kan tilby tilsvarende

Ingen andre enn Amedias lokalaviser kan tilby noe tilsvarende.

– Denne abonnementsformen dekker et behov hos norske avislesere for å lese nyheter fra andre områder av landet enn der de selv bor og deres lokalavis kommer ut. Abonnenten eller en i deres husstand ønsker også tilgang til informasjon fra stedet de kommer fra, der deres familie og slekt bor eller der de har hytte. Når 15 prosent av kundene på et halvt år har bestilt +Alt, viser det med tyngde at produktet er attraktivt og treffer et behov i markedet, sier Nedregotten.  

[annonse]
Amedia jobber nå med å gjøre produktet mer kjent både blant etablerte og nye abonnenter. Med +Alt er avis-Norge for første gang samlet til ett avisrike i ett abonnement. 

Amedia er i 239 kommuner

Amedias lokalaviser er til stede i og dekker 239 norske kommuner, inkludert Harstad, der 4,3 millioner eller 81 prosent av befolkningen bor. Innholdet som produseres av mer enn 900 lokalavisjournalister over hele landet, innebærer at +Alt-abonnementet er fra hele Norge til hele Norge. Med rundt 2.000 artikler hver dag som det er mulig å få tilgang til med ett abonnement, leverer den enkelte lokalavis gjennom sitt unike universalabonnement et vesentlig større mangfold av journalistikk og andre innholdstjenester enn noe annen lokalavis, regionavis, riksavis eller rikskringkaster kan tilby i markedet. 

– Journalistikkens oppgave er å informere, rapportere og fortelle om det som skjer når det skjer. Vi er stolte av den journalistikken vi lager og gleder oss over at det er så stor interesse for den overalt. Vi ser at hovedtyngden av nye abonnenter velger +Alt fremfor et tradisjonelt avisabonnement, og vi kommer nå til å satse sterkt på også å gjøre eksisterende abonnenter bedre kjent med muligheten. Vi tror det ligger et betydelig potensiale i +Alt som vil gjøre dette ikke bare til landets tredje største «avis» som vi nå er, men kanskje på sikt til det mest utbredte avisabonnementet i hele landet, sier Ole Werring.

 

 

Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.