Andreas Jenssen (til venstre) og Darko Arsov sier samspillet bare blir bedre og bedre. Foto: Daniel Bjordal

Andreas og Darko på Landsås, Ibestad og SOIF: – Blanda-laget har begynt å finne rytmen

Skrevet av Daniel Bjordal
12.09.2020 21:53 - OPPDATERT 13.09.2020 00:36

– Blitt mye bedre etter at vi fikk trent mer sammen.

Landsås, Ibestad og SOIF hadde i år ikke nok spillere til å stille med hvert sitt lag. Da gjorde de det beste av situasjonen og satt sammen et blandet lag. Alle som kunne og ønsket å være med fikk en plass i troppen. Lørdag spilte de mot Mjølner på Skånland kunstgress. Det ble tap 3-4, men kampen var jevn og kunne like godt ha bikket i hjemmelagets favør.

– Det var uvant i starten, vi hadde dårlig kjemi og rytmen var ikke inne da vi spilte de to første kampene, det kan man jo se på resultatene,  forteller Andreas Jenssen, som scoret to mål i kampen.

1-6 mot HIL og 1-6 mot Leknes var fasiten før møtet med Mjølner.

– Nå har vi fått spilt en del sammen, og man ser allerede en merkbar endring i samspillet mellom spillerne, til tross for at vi er fra forskjellige klubber, sier Andreas, som scoret to mål for Landsås.

 
Darko Arsov forteller at laget har en sterk tropp, og at resultatene herfra og utover bare vil bli bedre og bedre.

– Vi er mange gode spillere, og jeg tror vi kan få til mye sammen etter vi er blitt samkjørt, sier Darko.

– Det er også noen feil vi må luke ut, i dag var de siste to målene vår egen skyld på grunn feil vi gjorde selv, forteller Darko.

Videre forklarer han at når de får luket ut dette, er de på god vei til å være et vinnerlag.

Saken fortsetter under bildet

[annonse]
PÅ SIDELINJA: Spiss Marcus Åshovd er skadet, og fikk jobben som kommentator for iHarstad, noe han også behersket med glans. Foto: Morten I. Jensen

– Det er en flott gjeng

Marcus Åshovd skulle egentlig spille, men var dessverre benket etter en skade han pådro seg i forrige kamp. Han var lørdag kommentator for iHarstad, og håper han er tilbake som spiss til neste kamp.

– Det er mye rett i det Andreas og Darko sier. Vi er godt på vei til å finne en rytme som fungerer for alle. Når dette sitter er vi et sterkt lag, sier Marcus.

 

Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.