Bevæpnet utrykning til Kvæfjord

Skrevet av Daniel Bjordal
27.06.2020 08:24 - OPPDATERT 27.06.2020 15:15

Det har vært en travel natt for politiet i Nord-Norge

Harstad: – Bevæpnet politi rykket i natt ut til privatadresse på Borkenes der en person skulle være truet med kniv av en annen. På stedet fikk politiet raskt kontroll på antatt gjerningsmann som er i 20-årene. Sak opprettes og etterforskes, forteller politiet.

Tromsø: – Flere patruljer rykket ut for å stanse slagsmål utenfor utested i sentrum. Anslagsvis 10-12 personer involvert, flere bortviste frem til lørdags morgen, sier lokalt politi.

Bogen: – utrykningspolitiet har avholdt fartskontroll i 90 sone. En fører, man i 20-årene, anmeldes og får førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 153 km/t. Fører erkjenner forholdet og samtykker til beslag av førerkort.

En person ble fastklemt i bil etter trafikkulykke i Kåfjord, politiet melder følgende:

– Nødetatene rykker ut til trafikkulykke på E6 sør for Olderdalen. En personbil involvert, 4 personer i bilen. En person fastklemt.

– Fastklemt person frigjort av brannvesen og ivaretatt av helsevesenet. Bilen har kjørt ut av vegbanen for så å velte tilbake på vegen, og bli liggende på taket. Bilberging vil forgå, dirigering av trafikk på stedet.

Les mer om:

politi
Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.