Foto: Simen Loholt

Åpnet ny barbershop: – Fra vi kom på ideen til vi åpnet tok det ikke lang tid

Skrevet av Simen Loholt
12.09.2020 20:00 - OPPDATERT 19.09.2020 23:43

Med både negledesign, vipper, hudpleie, frisør og barbering skal både herrer og kvinner få det de trenger for å freshe seg opp.

Familiebedriften Barbershop åpnet fredag dørene sine for første gang. Det er  samboerne Andreea Iancu og Robert Rotaru som starter opp sammen med søsteren til Andreea, Roxana-Mihaela. Med seg på laget har de også frisøren Cātālin Petcu. Roaxana-Mihaela har rollen som daglig leder, mens Robert er styreleder. 

For tre år siden startet Andreea opp firmaet Himmel av skjønnhet hvor Roxana-Mihaela også jobbet. I begynnelsen var studioet hjemme, men etterhvert leide de lokalene over Kasey Hairstudio. 

– Vi hadde lister fulle av damer som ønsket seg lengre og fyldigere vipper og vakre negler. Kundene var så pass fornøyde at de ønsket at vi kunne utvikle et tilbud for mennene deres også. Fra vi begynte å planlegge til vi åpnet tok det ikke lange tiden, forteller Roxana-Mihaela.

– Nei, for hvis man bestemmer seg for noe er det bare å komme igang med det samme. skyter Rotaru inn.

Med både negledesign, vipper, hudpleie, frisør og barbering skal både herrer og kvinner få det de trenger for å freshe seg opp. 

– Vi har ikke fått inn alt utstyret enda, men håper å få det i starten av neste uke. Da vil vi kunne tilby mennene varme omslag som etterfølges av barbering og hudpleie, og selvsagt en hårklipp om det også skulle trenges. Kjøp av shampoo, balsam og andre skjønnhetsprodukter vil også være mulig.

Bruker god gammeldags barberingskniv

Barberingen skal selvsagt foregå med god gammeldags barberkniv, og den er det frisør og barberer, Cātālin Petcu som skal ta seg av. 

– I dagens samfunn skal alt ofte gå så fort, og bruken av maskiner og høvler er ofte det som blir brukt i barberingssammenheng. Vi har valgt å bringe frem den gode gamle kniven for å gi kundene våre en tett og presis barbering, forteller Rotaru.

– Vi har allerede mange kvinnelige kunder, så nå er det bare å få inn mennene for å nyte en ekte barbering eller få fikset seg på håret, avslutter Rotaru.

[annonse]
 

Les mer om:

næringsliv barbershop
Debatt
iHarstad oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.